top of page

ALLMÄNNA VILLKOR

NAVIGERA DET FINSTILTA MED STIL

Välkommen till Sensory Values sidor för allmänna villkor, där vi lägger fram grunderna för vårt fantastiska håräventyr tillsammans. Se det som ditt backstage-pass till den smidiga och stiliga upplevelsen du snart ska ge dig in på.

WEBBSAJTENS MAGI
Genom att ge dig in i vår digitala värld samtycker du till att följa våra regler - de coolaste reglerna, måste vi tillägga. Dessa inkluderar att följa vår integritetspolicy och alla andra fantastiska riktlinjer vi presenterar för dig. 
 

INNEHÅLLETS MODE

Det imponerande innehållet, bilderna och materialen på vår webbsida? Ja, de är som vår haute couture-kollektion. Du kan bläddra och använda dem för din personliga, icke-kommersiella nöje, men obehöriga knep som att kopiera, distribuera eller mixa dem - helt ocool.
 

STÄNDIGT FÖRÄNDERLIG ELEGANS

Vi strävar efter att hålla dig uppdaterad om våra produkter, men vi kan skaka om saker utan mycket väsen. Det innebär att detaljer om produkter, deras tillgänglighet och prissättning kan ändras snabbare än en hairflip.
 

KÖP NU, VAR FABOULUS

När du handlar med oss, se till att du lämnar korrekt och fullständig företagsinformation. Betalningar hanteras med största diskretion genom vår mycket säkra betalningsport Stripe och självklart anpassade för din verksamhet.
 

LEVERANSER OCH RETURER

För information om frakt, leverans och vad du ska göra om du någonsin vill returnera ett köp, kolla in vår frakt- och returpolicy.
 

DIN INTEGRITET, VÅR SKATT

Din integritet är vår VIP-gäst och vi behandlar den som den skatt den är. Vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information.
 

KÄRLEK, INTE KRIG

Om några problem eller förvirring uppstår, prata med oss direkt. Vi föredrar att ha ett samförstånd och arbeta tillsammans för att reda ut saker istället för att hantera tvister. Här finns bara peace, love and understanding.
 

FÖRÄNDRINGAR KAN VARA KUL

Vi gillar att hålla saker fräscha, så dessa villkor och bestämmelser kan få en makeover då och då. Kolla tillbaka ibland för att se vad som är nytt - tänk på det som en garderobsuppdatering för din juridiska kunskap, särskilt om du är en återkommande kund hos oss.
 

LÅT OSS PRATA

​Om du har frågor om våra villkor och bestämmelser, skicka ett meddelande till oss på vår kontaktsida. Vi är idel öra, kära du, och vi kommer att se till att du är uppdaterad.
 

Nu är du förberedd och redo att rocka med Sensory Value. Vårt åtagande gentemot dig är att göra varje ögonblick fantastiskt, varje stråle strålande och varje interaktion chic. Tack för att du följer med oss på denna fantastiska resa! 💁‍♀️💫💄

bottom of page