top of page

HÅR-REBELLERNA BAKOM SENSORY VALUE

VI HETER MY & OLIVIA

Välkommen till Sensory Value - en plats där kreativitet och skönhet möts! Vi är här för att erbjuda en helt ny metod på den svenska marknaden inom hårförlängningar. Vi båda är utbildade frisörer och har tagit steget att forma vårat löshår precis så som vi vill ha dem - och nu delar vi med oss! Vi vill stödja dig som är frisör eller stylist i din strävan att ge dina kunder det bästa inom hårförlängningar och med vårt sortiment av högkvalitativa produkter och passion för hår vill vi inspirera dig till att skapa verklig hårmagi varje dag.

 

Hos oss vill vi att du finner en gemenskap av likasinnade, där vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra, därför har vi även öppnat upp för att gå utbildningar hos oss inom tekniken som Sensory Value erbjuder.

Att lära av My är som att öppna en dörr till självupptäckt och samtidigt få en personlig mentor som anpassar sig efter dig. Därför var det en självklarthet att ha med My i utvecklingen av Sensory Value. Hon skapar en utbildningsmiljö där din resa är lika viktig som målet. Hos My är du inte bara en deltagare; du är en själ som blomstrar under hennes vägledning.

Olivia är den utåtriktade stjärnan och skaparen av Sensory Value! Hon som inte bara tänker utanför ramarna, hon spränger dem med sin kreativa energi och påhittighet. Olivia är känd för att vara den som bjuder på sig själv, sprider skratt som konfetti och är alltid redo för nästa stora äventyr. Hon är som en kreativ tornado, där varje idé är som en virvelvind av innovation.

Tillsammans ser dem fram emot att möta frisörbranchen med storm, med Sensory Values hårextensions som flaggskepp. 

  • Facebook
  • Instagram
SensoryValue-93.jpg
bottom of page