top of page

RETURPOLICY

YOUR SATISFACTION, OUR COMMITMENT

Välkommen till Sensory Value Returpolicy, en guide lika stilig som våra hårförlängningar. Vårt uppdrag är att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse med ditt köp, och vi har utformat denna policy för att göra returprocessen så smidig och problemfri som möjligt.

BERÄTTIGANDE

Vi förstår att du ibland kan ändra dig eller stöta på oförutsedda problem. För att vara berättigad till en retur, vänligen notera följande:

- Ditt returkrav måste göras inom 14 dagar från köpdatumet.

- Produkten måste vara i sitt originalskick och förpackning, inklusive alla taggar och etiketter.

- Hårförlängningar som har använts, ändrats eller skadats är inte berättigade till retur.

ATT GÖRA EN RETUR

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss genom vår Kontaktsida eller skicka ett mail till info@sensoryvalue.se. Vårt kundservice-team kommer att ge dig instruktioner.

FRAKTKOSTNADER

Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna. Vi kommer med vidare instruktioner via våra samarbetspartners hur du går till väga för att skicka tillbaka ditt paket.

INSPEKTION OCH ÅTERBETALNING

När vi mottar din returnerade vara kommer vi att inspektera den för att säkerställa att den uppfyller berättigandekraven. Om varan är i sitt originalskick och förpackning kommer vi att behandla din återbetalning inom 5 dagar. Återbetalningar kommer att göras i det ursprungliga betalningssättet.

UTBYTEN

Om du vill byta din produkt mot en annan produkt eller stil, vänligen kontakta oss för att arrangera ett utbyte. Ytterligare fraktkostnader kan tillkomma för utbyten.

REKLAMATION

Om du eller din kund önskar reklamera en produkt, vänligen kontakta oss via mail eller telefon för att arrangera en reklamation. Observera att ytterligare fraktkostnader kan tillkomma för reklamationer. För att en reklamation ska anses giltig behöver du fylla i ett reklamationsformulär (PDF-fil) som du i så fall får mailat till dig. Denna skriver du sedan ut, fyller i och lägger tillsammans med produkten som du vill reklamera.

 

KONTAKTA OSS

Om du har några frågor eller funderingar angående vår returpolicy, tveka inte att kontakta oss genom vår Kontaktsida. Vi är här för att hjälpa dig med eventuella frågor eller förfrågningar.

På Sensory Value är din tillfredsställelse vår prioritet. Vi vill att du ska vara nöjd med dina hårförlängningar, och vi är engagerade i att ge dig en utmärkt shoppingupplevelse, från början till slut. Tack för att du valde oss som din destination för hårförvandlingar! 💇‍♀️🛍💌

bottom of page